TUOTE
SARJAT

TUOTESARJAMME

LOOkX- meikit koostuvat lähes kokonaan luonnon raaka-aineista. Jojobaöljy, mehiläisvaha, greipinsiemen-uute, kookosöljy, macadamiaöljy ja kamomilla ovat loistavia esimerkkejä luonnon ihanista ja hellistä tehoaineista. Tässä oli vain osa niistä ainesosista, jotka antavat LOOkX- meikeille niiden ikääntymistä hidastavat ja suojaavat vaikutukset.

LOOkX- tuotteet toimivat välittömästi, mutta myös pysyvät aktiivisina koko päivän!

LOOkX- laboratorio sijaitsee Sveitsissä ja sillä on ECOCERT- sertifikaatti.

Pitkäkestoiset yhdistelmät takaavat, että ihosi hehkuu ja näyttää raikkaalta koko päivän. On sanomattakin selvää, että meikkimme ovat vegaanisia tuotteita ja niitä ei ole testattu eläimillä.

Parasta, mitä Luontoäidillä on tarjota
 

LOOkX

PANDHY’S™

PANDHY’S™ on yritys joka täydellä sydämellä ja suurella intohimolla valmistaa korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa.
Mineraalimeikkisarja jonka hoitavuus iholla yllättää. Erityisesti PANDHY’S™ mineraalimeikkipohja tuo meille kiitosta käyttäjiltään jatkuvasti.

Sarja joka rakastaa sokeria! Sokeria käytämme monessa tuotteessa mutta erityisen tunnettu PANDHY´S ™ on karvanpoistosokereista.
Kattava ihonhoitosarja niin kasvoille kuin vartalolle. Erityiskiitosta PANDHY’S™ saa kautta maailman CosMix kasvohoitokonseptista, jolla luovasti valmistamme itse pohja- ja aktiiviaineista jokaiseen CosMix hoitoon tuoreet, asiakkaalle suunnitellut hoitoaineet.

Kaikki tuotteemme on ilman synteettisiä lisäaineita, väriaineita, hajusteita ja säilöntaineita, eikä niitä ole testattu eläimillä!

”Ten Science – Natural Beauty Powered by Science.

Italialainen ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät luonto ja teknologia.

Ten Science on luonut ihonhoidollisia ratkaisuja, joilla on konkreettisia, mitattavia ja näkyviä tuloksia.

Kaikki sarjan tuotteet ovat hypoallergeenisia, dermatologisesti testattuja ja käyneet läpi tiukat kliiniset testit.

Ympäristöä kunnioittaen, ihoa kuunnellen – Ten Science.

TEN SCIENCE