injektio hoidot

Alta löydät kuvaukset muista kauneuden hoitopalveluistamme.

Jos haluat peruuttaa varaamasi hoitoajan, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Peruutus tulee tehdä 24h ennen varsinaista hoitoaikaa. Peruuttamattomista, sekä liian myöhään peruutetuista hoitoajoista veloitamme 100% hoidon summasta. 

Huultenmuotoilu/täyttö suositulla RUSSIAN LIPS tekniikalla

Täyteaineita käytetään huulten kosteutukseen, muotoiluun, korostamiseen. Täyteaineiden vaikuttavana aineena toimii hyaluronihappo, jota löytyy ihosta myös luonnostaan. Ennen hoitoa tulisi 2-3 pv välttää Omega 3-rasvahappojen, tulehduskipulääkkeiden ja alkoholin käyttöä. Jos sinulla on ollut aikaisemmin huuliherpes, on hyvä apteekista käydä ostamassa estolääkitys ennen hoitoa. VASTA-AIHEET TÄYTEAINEHOIDOLLE: alle 18 vuoden ikä, raskaus tai imetys, tulehdus tai ihosairaus hoidettavalla alueella, aktiivinen huuliherpes, Roacutan- lääkitys ,veren hyytymiseen vaikuttava sairaus tai lääkitys, autoimmuunisairaus, tartuntataudit, jos on useita allergioita, keloiditaipumus, epilepsia.

HINTA 299€

 

 

 

Lipolyysi injektiot (Prostrolane )

Lipolyysipistokset ovat helpoin, nopein ja yksinkertaisin toimenpide paikallisten rasvakertymien hoitoon.
Hoidossa injektoidaan aineyhdistelmää, joka rikkoo rasvasolujen solukalvoa, jolloin rasvasolut tuhoutuvat. Hoito aiheuttaa kudoksessa kontrolloidun tulehdustilan, joka tiivistää ja kutistaa kudosta paikallisesti.
Tämä myös stimuloi samalla fibrolasteja tuottamaan uutta kollageenia, kiinteyttäen kudosta entisestään.
Hoidon vaikutukset ovat yksilöllisiä ja tulosten näkymiseen voi mennä aikaa 6-8 viikkoa. Hoidettavat alueet: kaksoisleuka, allit, vatsan alue, sisäreidet, ulkoreidet ja polvenympärys. HINNAT : Kaksoisleuka 299€ Prostrolane inner b lipolyysi injektio ampulli ( 2ml) 1 ampulli 299€ seuraavat ampullit 249€ Sarjahoito: kysy tarjous! Laajoja alueita hoidettaessa laskemme tarjouksen juuri sinun tarpeisiin. KONTRAINDIKAATIOT: Diabetes maksan toimintahäiriö raskaus imetys soija-allergia