IHOKARVOJEN
POISTO

Alta löydät kuvaukset kaikista kauneudenhoito palveluistamme ihokarvojen poistoon.

Jos haluat peruuttaa varaamasi hoitoajan, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Peruutus tulee tehdä 24h ennen varsinaista hoitoaikaa. Peruuttamattomista, sekä liian myöhään peruutetuista hoitoajoista veloitamme 100% hoidon summasta. 

PANDHY'S™ Brasilialainen sokerointi (ensimmäinen kerta)

Brasilialainen sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Brassissa poistetaan kaikki karvat genitaalialueelta edestä ja takaa tai jättämällä etuosaan pieni alue karvoitusta asiakkaan toiveista riippuen. Tarpeellinen karvanpituus on 5 mm tai yli, jolloin karvassa on tarpeeksi tarttumapinta-alaa, ja näin se irtoaa kokonaan. 

HINTA ALK. 85€

 

Brasilialainen sokerointi huolto (huoltoväli max. 6 viikkoa)

Brasilialainen sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Brasisssa poistetaan kaikki karvat genitaalialueelta edestä ja takaa tai jättämällä etuosaan pieni alue karvoitusta asiakkaan toiveista riippuen. 

HINTA ALK. 65€

 

PANDHY'S™ Bikinilinjan sokerointi

Makea bikinilinja. Bikinilinjan sokeroinnissa poistetaan karvoitus ”normaalien alushousujen” ulkopuolelle jäävältä n. 3 cm bikiniraja alueelta. Huomioithan, jos poistettavia karvoja on laajemmalti, kyseessä ei ole enää bikinilinjan sokerointi. Tarpeellinen karvanpituus on 5 mm tai yli, jolloin karvassa on tarpeeksi tarttumapinta-alaa, ja näin se irtoaa kokonaan.

HINTA 39€

 

PANDHY'S™ Säärten tai reisien sokerointi

Sääret: nilkoista polviin.Reidet: polvista bikinirajaan. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti, mutta tehokkaasti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on karvaton, pehmeä, silkkinen ja terve iho. Tarpeellinen karvanpituus on 5 mm tai yli, jolloin karvassa on tarpeeksi tarttumapinta-alaa ja näin se irtoaa kokonaan.

HINTA 40€

 

PANDHY'S™ Säärten ja reisien sokerointi

Silkkisääret -ja reidet. Sääret ja reidet sokeroidaan varpaista bikinilinjaan saakka. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti, mutta tehokkaasti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on karvaton, pehmeä, silkkinen ja terve iho. Tarpeellinen karvanpituus on 5 mm tai yli, jolloin karvassa on tarpeeksi tarttumapinta-alaa ja näin se irtoaa kokonaan.

HINTA 70€

 

PANDHY'S™ Kainaloiden sokerointi

Pehmeät kainalot. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Tarpeellinen karvanpituus on 5 mm tai yli, jolloin karvassa on tarpeeksi tarttumapinta-alaa, ja näin se irtoaa kokonaan.

PANDHY'S™ Käsivarsien sokerointi

Pehmeät käsivarret. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti, mutta tehokkaasti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on karvaton, pehmeä, silkkinen ja terve iho. Tarpeellinen karvanpituus on 5 mm tai yli, jolloin karvassa on tarpeeksi tarttumapinta-alaa ja näin se irtoaa kokonaan.

HINTA 35€

 

PANDHY'S™ Ylähuulen sokerointi muun palvelun yhteydessä

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. HINTA 15€

PANDHY'S™ koko kasvot

Koko kasvojen sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. HINTA 30€

PANDHY'S™ sokerointi 1 tunti

HINTA 65€

PANDHY'S™ sokerointi 1.5 tuntia

HINTA 85€