HIFU hoito

TEHOKKAIN KASVOJEN KOHOTUS
ILMAN KIRURGIAA

Caretech HIFU (High-intensity focused ultrasound) on uusi hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman leikkausta. Tehokkuutensa ansiosta HIFU hoito on saavuttanut suuren suosion Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Caretech HIFU (High-intensity focused ultrasound) on uusi hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman leikkausta. Tehokkuutensa ansiosta se on saavuttanut suuren suosion Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

MIHIN SOVELTUU?

HIFU-hoito soveltuu parhaiten roikkuvien poskien ja leuanalusihon kohotukseen, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn. Hoitoa voidaan tehdä myös vartalolle ja se sopii yli 30-vuotiaille.

MIHIN PERUSTUU?

Caretech HIFU multilinen teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti kudokseen. HIFU-hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja siten kiinteyttää kudosta luonnollisesti.

MITEN LAITE TOIMII?

HIFU-ultraäänienergia kohdistetaan täsmällisesti kudoksen haluttuun SMAS-syvyyteen (Superficial muscular aponeurotic system), esim. 1,5mm, 3mm, 4,5mm tai keholle 8mm, 10mm, 13mm ja 16mm, mikä kiihdyttää kollageenin uudistumista vahingoittamatta ihoa. Lisääntynyt kollageenin tuotanto näkyy kiinteytymisenä..

HOITOSARJA

Yhden hoitokerran kesto on 10-50 minuuttia, ja jo sillä saavutetaan tehokkaita tuloksia, jotka näkyvät muutaman viikon kuluessa hoidosta. Hoito suositellaan toistettavaksi kerran kolmen kuukauden päästä ensimmäisestä hoitokerrasta. Ylläpitohoito suositellaan tehtävän yhden vuoden välein. Tuloksia näet ja tunnet jopa heti.

VARAA AIKA
JA NAUTI!

HIFU-hoidot sekä muuta kaunespalvelumme löydät ajanvarauksestamme.

Beatuparlour-HIFU-ennenBeatuparlour-HIFU-jalkeen